چگونه حساب Uber خود را حذف کنیم

۵/۵ - (۶ امتیاز)

چگونه حساب Uber خود را حذف کنیم

ممکن است از دانستن اینکه Uber چقدر در مورد شما می داند شگفت زده شوید، به خصوص وقتی صحبت از داده های حساس موقعیت جغرافیایی شما می شود. آیا می توانید مطمئن باشید که داده ها در دستان خوبی هستند؟ در این مقاله HiVPN نحوه حذف حساب Uber در صورتی که نگران حریم خصوصی خود هستید، آمده است.

چرا حساب Uber خود را حذف کنید؟

در حالی که Uber یک ابزار مفید برای رسیدن سریع از A به B است، دلایل متعددی وجود دارد که ممکن است بخواهید آن را حذف کنید:

  • Uber داده های شما را جمع آوری می کند تا با اشخاص ثالث برای اهداف تبلیغاتی و استفاده داخلی به اشتراک بگذارد. Uber همچنین ممکن است از آن برای هدف قرار دادن شما با تبلیغات استفاده کند. اگر اغلب از این سرویس استفاده می کنید، اطلاعات خصوصی زیادی در مورد خودتان، به ویژه در مورد موقعیت مکانی خود، ارائه می دهید.
  • اوبر به سوء استفاده از داده های مشتریانش معروف است. در یک رسوایی، کارمندان اوبر کاربران را فقط برای سرگرمی ردیابی کردند.
  • اوبر از چندین نقض بزرگ داده رنج برد. نقض در سال ۲۰۱۶ اطلاعات شخصی ۶۰۰۰۰۰ راننده و ۵۷ میلیون مشتری را فاش کرد. با توجه به اینکه این برنامه داده های جغرافیایی شما را ذخیره می کند، مجرمان سایبری ممکن است محل زندگی و کار شما را ببینند.

چگونه حساب Uber خود را حذف کنم

حذف برنامه Uber بسیار آسان است. در اینجا چگونه است:

روی موبایل

  1. برنامه Uber را باز کنید.
  2. سه راه راه را در بالا سمت چپ فشار دهید.
  3. روی تنظیماتضربه بزنید ؛
  4. به تنظیمات حریم خصوصی بروید.
  5. مطبوعات حساب شما را حذفدر پایین.
  6. رمز عبور خود را وارد کنید و روی Verifyضربه بزنید .
  7. صفحه ای را مشاهده می کنید که به شما اطلاع می دهد که اوبر حساب شما را به مدت ۳۰ روز غیرفعال می کند و سپس آن را حذف می کند. روی Continueضربه بزنید ؛
  8. سپس در صورت تمایل می توانید دلیلی برای حذف انتخاب کنید.
  9. در صفحه آخر روی Delete کلیک کنید .

دسکتاپ

  1. ۱.روی Help Center در پایین صفحه اصلی کلیک کنید.
  2. ۲.کلیک کنید بیشترتحت حساب و گزینه های پرداخت ؛
  3. ۳.Delete my Uber account راانتخاب کنید .
  4. ۴.روی Delete my Uber accountکلیک کنید .
  5. ۵. واردشوید و دستورالعمل های بیشتر را دنبال کنید.

قبل از حذف حساب Uber خود چه نکاتی را در نظر بگیرید

  • پس از حذف حساب، تمام پاداش ها و امتیازات کسب شده خود را از دست خواهید داد.
  • حساب Uber Eats شما نیز حذف خواهد شد.
  • اگر نتوانستید حساب خود را حذف کنید، می‌توانید با فشار دادن این پیوند، با کلیک بر روی من قادر به حذف حسابم نبودم  و پیروی از دستورالعمل‌های آنها ، با خدمات مشتریان آنها تماس بگیرید .
نویسنده : Hivpn
تاریخ ارسال : دی ۱۸, ۱۴۰۰

نوشته های مرتبط

آخرین مطالب مرتبط با خرید VPN از ما دنبال کنید

کوکی ها را فقط برای یک وب سایت پاک کنیم
اینترنت -
آبان ۱, ۱۴۰۱

کوکی ها را فقط برای یک وب سایت پاک کنیم

۵/۵ - (۱۱ امتیاز) کوکی ها را فقط برای یک وب سایت پاک کنیم پاک کردن کوکی ها از مرورگر شما برای جلوگیری از حملات سایبری، کندی بارگذاری وب سایت و اطمینان از ایمن بودن اطلاعات شخصی شما مهم است. اما گاهی اوقات لازم نیست…

بهترین فضاهای مجازی برای کار و بازی
اینترنت -
آبان ۱, ۱۴۰۱

بهترین فضاهای مجازی برای کار و بازی

۵/۵ - (۱۰ امتیاز) بهترین فضاهای مجازی برای کار و بازی «متا پاها را اعلام کرد» احتمالاً یکی از عناوین عجیب‌تر هفته گذشته از رویداد مجازی صاحب فیس‌بوک، متا کانکت بود. پیشینه: متا میلیاردها دلار برای فضای مجازی خود، Horizon Worlds هزینه کرده است، و با این…

نحوه شناسایی و جلوگیری از برنامه های جعلی
اینترنت -
آبان ۱, ۱۴۰۱

نحوه شناسایی و جلوگیری از برنامه های جعلی

۵/۵ - (۱۰ امتیاز) نحوه شناسایی و جلوگیری از برنامه های جعلی با تلفن‌های هوشمند، می‌توانید برنامه‌هایی را دانلود کنید که کارهای شگفت‌انگیزی را با لمس یک دکمه انجام می‌دهند و اغلب به صورت رایگان. با این حال، سیب های بدی نیز وجود دارند: برنامه…