چگونه حساب اسنپ چت خود را غیرفعال یا حذف کنیم؟

۵/۵ - (۵ امتیاز)

چگونه حساب اسنپ چت خود را غیرفعال یا حذف کنیم؟

ممکن است به دلایل زیادی بخواهید اسنپ چت را حذف کنید. سایت HiVPN در این پست به شما کمک می کند که به راحتی حذف حساب اسنپ چت خود را انجام دهید.

مانند هر شبکه اجتماعی، این شبکه نیز می تواند حواس پرتی و خطری برای حریم خصوصی آنلاین شما باشد.

Snapchat یک برنامه داخلی به نام SnapLion دارد که برای دسترسی به داده های خصوصی در پاسخ به درخواست های مجری قانون ایجاد شده است. این شامل همه چیز از داده های موقعیت مکانی و عکس های ذخیره شده (Snaps) گرفته تا اطلاعات تماس خصوصی است.

کارمندان سابق گزارش داده اند که بارها و بارها توسط کارمندان برای دسترسی به اطلاعات خصوصی به دلایل شخصی از این برنامه سوء استفاده شده است. نه تنها در بخش‌های دیگر توزیع شده است تا به دلایل دیگری فراتر از اجرای قانون از آن استفاده کنند، بلکه مواردی نیز وجود داشته است که کارمندان از SnapLion برای دسترسی به عکس‌های ذخیره شده یا اطلاعات تماس کاربران استفاده کرده‌اند.

اگر تصمیم به حذف اسنپ چت گرفته اید، با ما همراه باشید.

چگونه حساب اسنپ چت را در رایانه خود حذف کنیم

  1. روی My Account and Securityکلیک کنید .
  2. روی Account Security ، Delete My Account و Accounts Portal کلیک کنید.
  3. برای ورود اطلاعات حساب خود را وارد کنید.
  4. نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید، سپس Continue را فشار دهید .

پس از غیرفعال شدن اسنپ چت، شما هنوز ۳۰ روز فرصت دارید تا حساب خود را دوباره فعال کنید. برای انجام این کار، کافی است در طی این ۳۰ روز با نام کاربری و رمز عبور خود دوباره وارد برنامه اسنپ چت شوید. شما باید صبور باشید زیرا گاهی اوقات تا ۲۴ ساعت طول می کشد تا دوباره یک حساب فعال شود.

چگونه حساب اسنپ چت را در آیفون یا اندروید خود حذف کنیم

  1. برنامه اسنپ چت را باز کنید.
  2. روی آواتار خود در گوشه بالا سمت چپ ضربه بزنید.
  3. روی نماد چرخ دنده در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید.
  4. به عنوان پشتیبانی به پایین بروید و I Need Help را فشار دهید .
  5. اکنون به صفحه پشتیبانی اسنپ چت هدایت خواهید شد. یک نوار جستجو در بالای صفحه وجود دارد. “حذف” را تایپ کنید و اولین گزینه ظاهر شده را انتخاب کنید، باید Delete my account باشد. فشار دهید.
  6. روی پیوند Accounts Portal در متن ضربه بزنید و دنبال کنید.
  7. اکنون در صفحه حذف حساب هستید. به سادگی نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید و حساب شما در دوره بازیابی ۳۰ روزه قرار می گیرد. کافی است دوباره ورود به سیستم را لمس کنید و حساب شما یک ماه بعد حذف شود.

چگونه اسنپ چت را برای همیشه حذف کنیم

پس از شروع فرآیند حذف حساب، حساب شما برای همه اتصالات شما کاملا نامرئی خواهد بود. برای حذف دائمی حساب خود، تنها کاری که باید انجام دهید این است که پس از غیرفعال کردن اسنپ چت، به مدت ۳۰ روز از ورود به برنامه خودداری کنید. پس از این مدت، حساب اسنپ چت شما اکثرا از بین خواهد رفت، اما نه به طور کامل. دستورالعمل های حریم خصوصی اسنپ چت بیان می کند که برخی از داده های شخصی را به دلیل نیازهای قانونی، امنیتی و تجاری حفظ می کند. این شامل اطلاعات خریدهای شما و شرایط خدمات پذیرفته شده است.

مطمئن شوید که می خواهید به حذف حساب اسنپ چت خود ادامه دهید. اگر دوره بازیابی ۳۰ روزه را از دست بدهید، همه چیز مرتبط با حساب شما برای همیشه از بین خواهد رفت. مخاطبین، خاطرات، دوستان، داستان ها و هر مکان مشترک قدیمی یا سایر تابلوهای راهنما مجازی ناپدید خواهند شد.

سیاست حفظ حریم خصوصی اسنپ چت

اسنپ ​​چت سه نوع اطلاعات را ذخیره می کند:

  • اطلاعاتی که برای دادن انتخاب می کنید (تمام اطلاعاتی که در حین استفاده از برنامه وارد می کنید)؛
  • اطلاعاتی که هنگام استفاده از اسنپ چت به دست می آید (اطلاعات دستگاه، مکان، گزارش ها و غیره)؛
  • اطلاعات به دست آمده از اشخاص ثالث (اطلاعات از تبلیغ کنندگان، لیست تماس سایر کاربران، اطلاعات از برنامه های شخص ثالث مرتبط)؛

در صورت لزوم، می‌تواند این اطلاعات را با سایر کاربران، شرکای تجاری یا با طرف‌های مربوطه به اشتراک بگذارد. همچنین از آن برای اهداف داخلی (به عنوان مثال، هدف گذاری تبلیغات) استفاده می کند. همچنین می‌توانید داده‌های خود را دانلود کنید یا اجازه استفاده از آن‌ها را با هزینه برخی عملکردها لغو کنید.

اسنپ ​​چت نه تنها یک پلتفرم خصوصی نیست، بلکه خیلی امن نیست. اسنپ ​​چت از رمزگذاری انتها به انتها استفاده نمی کند. شما می‌توانید برنامه‌های پیام‌رسانی امنی را پیدا کنید که برای حریم خصوصی شما ارزش قائل هستند.

نویسنده : Hivpn
تاریخ ارسال : دی ۹, ۱۴۰۰

نوشته های مرتبط

آخرین مطالب مرتبط با خرید VPN از ما دنبال کنید

آیا ورود با گوگل فیسبوک یا اپل ایمن است؟
اینترنت -
مهر ۱۴, ۱۴۰۱

آیا ورود با گوگل فیسبوک یا اپل ایمن است؟

۵/۵ - (۱۰ امتیاز) آیا ورود با گوگل فیسبوک یا اپل ایمن است؟ ورود به حساب‌های Google، Apple یا Facebook شما را از ایجاد نام کاربری و مجموعه رمز عبور جدید نجات می‌دهد. علیرغم راحتی، ورود به سیستم واحد (SSO) می تواند به معنای یک…

حمله سلب SSL چیست؟
اینترنت -
مهر ۹, ۱۴۰۱

حمله سلب SSL چیست؟

۵/۵ - (۱۰ امتیاز) حمله سلب SSL چیست؟ حمله سلب SSL راهی برای حذف امنیت وب سایت ها از طریق HTTPS است. این سایت رمزگذاری را که برای محافظت از داده ها در برابر عبور آنلاین به صورت متن ساده است، از بین می برد….

دریافت AirDrop های تصادفی را متوقف کنید
اینترنت -
شهریور ۲۸, ۱۴۰۱

دریافت AirDrop های تصادفی را متوقف کنید

۵/۵ - (۱۰ امتیاز) دریافت AirDrop های تصادفی را متوقف کنید این را تصور کنید: شما در هواپیمایی هستید که برای یک تعطیلات سزاوار عازم است، و آیفون شما با یک اعلان AirDrop در اواسط پرواز شما را پینگ می کند. چیزی که نشان می…